Frimärken Höstglöd

maximikort_hostglod_carinalank_2

En frimärksserie som jag formgivit utifrån Instagrammaren Wisslarens (Christoffer Collin) foto. Jag fick mängder av foton att välja bland, svenska härliga höstmotiv från olika delar av landet. Efter många val och mycket arbete – minimering av detaljer, förstärkning av färger och arbete med att få fram känslan från fotot så det kommer fram i det lilla frimärksformatet, så kunde jag slutligen presentera dessa 6 frimärken. Typsnittsvalet blev en av mina favoriter typsnittet Graphik.

 

 

Spåra från din sida.

Carina Länk

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.